Μελέτη Φωτισμού Υπηρεσίες

Υπηρεσίες - Mελέτη φωτισμού

O τρόπος με τον οποίο γίνεται από μέρους μας η παροχή της υπηρεσίας είναι αρκετά απλός και ξεκάθαρος και αυτό γίνεται μέσα απο μια διαδικασία η όποια είναι η έξης:

Ipiresies2

Brief

Αρχικά γίνεται μια διερευνητική συζήτηση για το ποια πρόκειται να είναι η χρήση του κτιρίου και ποιος ο ρόλος που θέλουμε να παίξει ο φωτισμός σε αυτό.

Concept Stage

Τα πρώτα μας σχέδια βασίζονται στην εικόνα και στην λειτουργικότητα που θέλουμε να έχει ο χώρος που σχεδιάζουμε λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον προϋπολογισμό και την δυνατότητα υλοποίησης, συντήρησης και βιωσιμότητας αυτής της μελέτης.

Για αυτό τον λόγο ο τρόπος επικοινωνίας των ιδεών μας γίνεται μέσω σκίτσων, φωτορεαλιστικων απεικονίσεων, επεξεργασία εικόνων που λαμβάνουμε από τον αρχιτέκτονα/σχεδιαστή. Επίσης εάν κρίνεται απαραίτητο γίνονται  φωτομετρικοί υπολογισμοί.

Design Stage

Σε αυτό το στάδιο παραδίδονται λεπτομερή σχέδια με τις θέσεις των φωτιστικών σωμάτων καθώς και αναφορά με όλες τις προδιαγραφές και το κοστολόγιο των φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων.

Επίβλεψη- Υποστήριξη

Κατά  την διάρκεια επίβλεψης του έργου αλλά και νωρίτερα μπορούν να γίνουν δειγματισμοί προϊόντων, mock up test καθώς και σταμπιλάρισμα των φωτιστικών σωμάτων.

Τέλος, υποστηρίζουμε την ομάδα συντήρησης του κτιρίου με συνεχή και σε βάθος χρόνου αξιολόγηση της μελέτης φωτισμού που έχει γίνει έτσι ώστε να διατηρηθεί το βασικό concept του σχεδιασμού μας όπως  ακριβώς ήταν κατά τη στιγμή της παράδοσης του έργου.

Ipiresies-1

prosfores enimerosi epikoinonia