Ενημέρωση Αλκαλικές Μπαταρίες Excell

Αλκαλικές Μπαταρίες Excell

excell_website2

Οι αλκαλικές μπαταρίες Excell έφτασαν και στην Ελλάδα! Η προσιτή ενέργεια είναι πραγματικότητα! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Excell Greece στο www.excell.gr

Χρειάζεστε ευελιξία και ανεξαρτησία; Τότε τα προϊόντα EXCELL είναι φτιαγμένα για εσάς! Εσάς που δεν σταματάτε να κινήστε, εσάς που η ενέργεια σας είναι πάντα στο maximum και το ίδιο απαιτείτε από τα αγαπημένα σας gadget! Είτε έχετε ένα φακό, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ένα MP3 player, ή μία φορητή παιχνιδομηχανή, η EXCELL σας προσφέρει ακριβώς τη σωστή ενέργεια!

H EXCELL για περισσότερα από 50 χρόνια κατασκευάζει αλκαλικές μπαταρίες και φακούς, κάνοντας την ενέργεια προσιτή σε όλους και διευκολύνοντας την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο!

excell_website3

Χάρη στην υψηλή ποιότητα, διατηρεί επί 10 συναπτά έτη την 3η θέση στην Ασιατική αγορά και την 5η θέση παγκοσμίως, με παραγωγική δυνατότητα που αγγίζει τα 1,2 δισεκατομμύρια αλκαλικές μπαταρίες ετησίως. Τα προϊόντα EXCELL κυκλοφορούν σε περισσότερες από 60 χώρες και εμπορικές ζώνες (Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ε.Ε., Μέση Ανατολή, Χονγκ Κόνγκ, Ευρώπη κ.α.).

Η EXCELL φιλοδοξεί να γίνει ο Νο.1 παραγωγός παγκοσμίως αναπτύσσοντας συνεχώς νέες τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον, με αίσθημα ευθύνης για το κοινωνικό σύνολο και επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του!

excell_website4

Εδώ στην Excell πιστεύουμε ότι μόνο με τη συστηματική παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, μπορούμε να οικοδομήσουμε μια αξιόπιστη και μακροχρόνια σχέση μαζί σας. Ποτέ δεν σταματούμε να καινοτομούμε και να εφευρίσκουμε προϊόντα  φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και αποδοτικά για την τσέπη σας.

Νοιαζόμαστε εξίσου για το περιβάλλον μας, καθώς χωρίς ένα υγιές και βιώσιμο περιβάλλον, θα ήταν δύσκολο για οποιαδήποτε επιχείρηση να επιβιώσει, πόσο μάλλον να ευδοκιμήσει. Ως εκ τούτου, η περιβαλλοντική ανησυχία είναι και θα είναι πάντα μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας.

Η EXCELL με οικολογική συνείδηση έχει προχωρήσει εδώ και πολλά χρόνια στην εξάλειψη των βαρέων μετάλλων από τις μπαταρίες, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την απόδοση τους.

Ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90, η EXCELL αφαίρεσε τον υδράργυρο και το κάδμιο από όλες τις μπαταρίες οικιακής χρήσης (AAA, AA, C, D και 9V), εισάγοντας την πρώτη μπαταρία χωρίς καθόλου προσθήκη υδραργύρου (0% mercury & cadmium added).

 

Επισκεφθείτε μας στο www.excell.gr για να μάθετε περισσότερα και κάντε LIKE στην σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/excellgreece


Πίσω
prosfores enimerosi epikoinonia