Ενημέρωση IVELA LED catalogue 2014

IVELA LED catalogue 2014

1

Ο ιταλικός οίκος IVELA παρουσιάζει το νέο κατάλογο αρχιτεκτο- νικού φωτισμού LED CATALOGUE 2014, χρησιμοποιώντας απο- κλειστικά πηγές LED. Συγχρόνως ανακοινώνει τη συνεργασία της με την DIAL και τη μηχανή αναζήτησης φωτιστικών LUMsearch.

Η IVELA, μέγας πρεσβευτής του MADE IN ITALY, στον LED CATALOGUE 2014, παρουσιάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις πηγές φωτισμού LED, με φωτεινές αποδόσεις που ξεπερνούν τα 10.000 lumen και αντικαθιστούν επάξια τις λάμπες μεταλλικών αλογονιδίων (HQI).

 

Παράλληλα, διαμορφώνει τις νέες τάσεις μόδας στον σχεδιασμό φωτιστικών, χάρη σε αρχιτέκτονες διεθνούς βεληνεκούς όπως οι B. Gecchelin, E. Bona, E. Nobile & Momo desing. Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά παρουσιάζονται φωτιστικά σχεδιασμένα εξ ολοκλήρου για πηγές φωτισμού LED, γεγονός που απελευθερώνει την μορφή και τις διαστάσεις τους από τα μέχρι πρότινος κλασικά σχέδια, που στην ουσία πρότειναν παλαιά παρωχημένα φωτιστικά τοποθετώντας LED στην θέση του λαμπτήρα.


Συγχρόνως, η IVELA ανακοινώνει τη συνεργασία της με την DIAL . Πολύ σύντομα, η βάση φωτομετρικών δεδομένων των φωτιστικών θα είναι διαθέσιμη για χρήση στα προγράμματα μελετών φωτισμού Dialux και DialuxEVO καθώς και στην online μηχανή αναζήτησης φωτιστικών LUMsearch.

 

Δείτε τα νέα προϊόντα και τον κατάλογο στο link.

 

lumsearch
Kyclos
Floot

Πίσω
prosfores enimerosi epikoinonia