Προφίλ Ποιοι είμαστε

Προφίλ

Profile-pic

H εταιρεία ΣΑΜΠΑ-ΕΛΙΕΖΕΡ , με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο κλάδο του φωτισμού, έχει καταφέρει να καλλιεργήσει με μεγάλη επιτυχία μια δυναμική ομάδα ανθρώπων σε έμπειρους ειδικούς του φωτισμού.

Έχουμε την πεποίθηση ότι αντλώντας από την πλούσια γνώση και εμπειρία μας, μπορούμε με σιγουριά να σας προσφέρουμε την καλύτερη ολοκληρωμένη λύση φωτισμού για όλα τα έργα εσωτερικού και εξωτερικού σχεδιασμού.

Ως αποκλειστικοί διανομείς κορυφαίων Ευρωπαϊκών οίκων φωτισμού, η ΣΑΜΠΑ-ΕΛΙΕΖΕΡ είναι πάντα σε θέση να συμβουλεύσει και να προτείνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την εξοικονόμηση ενέργειας σε συνδυασμό με υπέροχα νέα σχέδια που προσφέρουν το εφε του εντυπωσιασμού (wow effect) για ξενοδοχεία, κατοικίες, μοντέρνα αλλά λειτουργικά γραφεία και φωτισμό ανάδειξης για την ενίσχυση της εταιρικής ταυτότητας.

Δύναμη μας είναι να κινούμαστε εντός του προϋπολογισμού του κάθε έργου με απαράμιλλη ποιότητα και στυλ, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας και να προσθέτουμε μία έξτρα «πινελιά» στα έργα των αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών.

Οι συνεργάτες μας είναι αρχιτέκτονες, σχεδιαστές φωτισμού, διακοσμητές, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, ιδιοκτήτες μπαρ / εστιατορίων, showroom φωτισμού και εξειδικευμένα καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού.

Η ΣΑΜΠΑ-ΕΛΙΕΖΕΡ είναι η μία και μοναδική σας στάση για όλες τις ανάγκες φωτισμού!

 

Samba-Eliezer__for_Tafwhite                                                                                                                                                                                                                                         

prosfores enimerosi epikoinonia