Ενημέρωση

Νέοι κατάλογοι FARO Barcelona 2018

fARO-LOGO-in-blackΜε μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο ενιαίο κατάλογο της FARO Barcelona με την ανανεωμένη γκάμα για το 2018!

Περισσότερα: Νέοι κατάλογοι FARO Barcelona 2018

 

100% Hotel Show

100-hotel-show-logoΑπό 17 έως 20 Νοεμβρίου 2017 θα λάβουμε μέρος στην αναγνωρισμένου κύρους έκθεση 100% Hotel Show, που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η έκθεση 100% Hotel Show αποτελεί το πλέον ανατρεπτικό event για ξενοδόχους και επαγγελματίες του τουρισμού από όλους τους χώρους.

Περισσότερα: 100% Hotel Show

   

Νέα συνεργασία με τον TOM ROSSAU !

news_copyΕίναι με ανείπωτη χαρά που σας ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον γνωστό Δανό σχεδιαστή φωτιστικών Tom Rossau. Το φως είναι το πάθος του... όπως και το δικός μας άλλωστε!

Περισσότερα: Νέα συνεργασία με τον TOM ROSSAU !

   

Νέα συνεργασία με τη LUTEC !

news_copyΜε ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τη Γερμανική εταιρεία φωτιστικών εξωτερικού χώρου LUTEC. Τα προϊόντα της LUTEC συνδυάζουν την τελευταία λέξη της τεχνολογία στα LED και τα ηλιακά panels προσφέροντας μέγιστη οικονομία και αυτονομία!

Περισσότερα: Νέα συνεργασία με τη LUTEC !

   

Νέοι κατάλογοι FARO Barcelona 2017

fARO-LOGO-in-blackΜε μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τους καινούργιους καταλόγους της FARO Barcelona με την ανανεωμένη γκάμα για το 2017!

Περισσότερα: Νέοι κατάλογοι FARO Barcelona 2017

   

Σελίδα 3 από 11

prosfores enimerosi epikoinonia