Ενημέρωση

Αλκαλικές Μπαταρίες Excell

excell_website2

Οι αλκαλικές μπαταρίες Excell έφτασαν και στην Ελλάδα! Η προσιτή ενέργεια είναι πραγματικότητα! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Excell Greece στο www.excell.gr

Περισσότερα: Αλκαλικές Μπαταρίες Excell

 

Αρχιτεκτονικός φωτισμός μέσω κατόπτρων

KATOPTRAΗ αρχιτεκτονική διαρκώς αναζητάει νέα και πρωτοποριακά συστήματα τεχνητού φωτισμού τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν τόσο στις αισθητικές όσο και στις λειτουργικές απαιτήσεις των σύγχρονων κτιρίων. Η τεχνολογία του φωτισμού από την πλευρά της, με την ποικιλία των φωτεινών πηγών, οπτικών συστημάτων και τεχνικών που έχει αναπτύξει, προσφέρει σήμερα μια σειρά από πρωτοποριακές λύσεις που μπορούν να ανταποκριθούν με το καλύτερο τρόπο στις νέες  απαιτήσεις.

 

Περισσότερα: Αρχιτεκτονικός φωτισμός μέσω κατόπτρων

   

Exenia news

news_copyΜετά την επιτυχημένη Euroluce 2013 θα θέλαμε με αυτό το newsletter να σας παρουσιάσουμε μερικά από τα άκρως επιτυχημένα νέα φωτιστικά σώματα και κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες ενδυναμώνούν την φιλοσοφία του προϊόντος Exenia και θα συντελέσουν στην πραγματοποίηση ενός περαιτέρω ποιοτικού άλματος της εταιρείας μας.

Περισσότερα: Exenia news

   

Νέος κατάλογος Exenia 2013

 eXenia-logoΣτους λόφους της Φλωρεντίας, στο Φιέζολε, οι ιδρυτές και δημιουργοί της Esedra έδωσαν ζωή στο νέο τους πνευματικό παιδί, την Exenia. Μετά απο προσμονή 3 ετών σας παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά και μία μικρή δόση συγκίνησης το νέο ολοκληρωμένο καταλόγο! 

Περισσότερα: Νέος κατάλογος Exenia 2013

   

Euroluce 9-14 Aπριλίου 2013

euroluce-logoΑπό τις 9 έως τις 14 Απριλίου στο Μιλάνο θα πραγματοποιηθει η EUROLUCE , με παράλληλο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία των PLDA .Η έκθεση EUROLUCE αποτελεί ένα από τα διεθνή σημεία αναφοράς στον κλάδο του φωτισμού, παρουσιάζοντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων κορυφαίων οίκων από όλο τον κόσμο.

Περισσότερα: Euroluce 9-14 Aπριλίου 2013

   

Σελίδα 7 από 11

prosfores enimerosi epikoinonia