Ενημέρωση

Eνεργειακό κόστος του φωτισμού στο μέσο Ελληνικό σπίτι

green-energyΒάση του Υπουργείου Ανάπτυξης και του τομέα Ενέργειας και Φυσικών Πόρων έγινε έρευνα στην οποία φαίνεται πως το ενεργειακό κόστος του φωτισμού στο μέσο ελληνικό σπίτι είναι της τάξης του 17% της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας, δηλαδή περίπου 134 € ανά έτος.

Περισσότερα: Eνεργειακό κόστος του φωτισμού στο μέσο Ελληνικό σπίτι

 

Makel με πιστοποίηση ΕΛΟΤ

makel_elotH MAKEL επενδύει στην Ελλάδα πιστοποιώντας μέρος των προϊόντων της στον Ελληνικό Οργανισμό τυποποίησης (ΕΛΟΤ). 

Περισσότερα: Makel με πιστοποίηση ΕΛΟΤ

   

Φωτισμός και κρασί

Ο φωτισμός του χώρου επηρεάζει τη γεύση (και την τιμή) του κρασιού, σύμφωνα με μια νέα έρευνα Γερμανών επιστημόνων.Ο φωτισμός ενός χώρου ασκεί μια υποσυνείδητη επίδραση στη γεύση που μας αφήνει το κρασί....

Περισσότερα: Φωτισμός και κρασί

   

Στα χνάρια ενος νέου τύπου λαμπτήρα ''FIPEL''..

 FIPEL_light-580-75Ενας νέος λαμπτήρας ο οποίος εκπέμπει φυσικό φως, δεν σπάζει και δεν καίγεται αναπτύχθηκε από αμερικανούς ερευνητές. Προσφέρει ποιότητα φωτός καλύτερη από τους σημερινούς οικονομικούς λαμπτήρες φθορισμού και τα LED, με απόδοση διπλάσια από τους πρώτους και ισάξια με τα δεύτερα και είναι φτιαγμένος από… πλαστικό!

Περισσότερα: Στα χνάρια ενος νέου τύπου λαμπτήρα ''FIPEL''..

   

Νέα συνεργασία με την ΙΖΖΥ του Ομίλου Μπενρουμπή

                                                           Sticker_HLEKTRIKA_DIAMETROY_30CM_ 

Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία μας σύναψε στρατηγική συμφωνία με την ΙΖΖΥ του Ομίλου ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ για την αποκλειστική διανομή όλων των οικιακών μικροσυσκευών IZZY στα καταστήματα Ηλεκτρολογικού υλικού και Φωτισμού!

Περισσότερα: Νέα συνεργασία με την ΙΖΖΥ του Ομίλου Μπενρουμπή

   

Σελίδα 8 από 11

prosfores enimerosi epikoinonia