Ενημέρωση Exenia news

Exenia news

news_copyΜετά την επιτυχημένη Euroluce 2013 θα θέλαμε με αυτό το newsletter να σας παρουσιάσουμε μερικά από τα άκρως επιτυχημένα νέα φωτιστικά σώματα και κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες ενδυναμώνούν την φιλοσοφία του προϊόντος Exenia και θα συντελέσουν στην πραγματοποίηση ενός περαιτέρω ποιοτικού άλματος της εταιρείας μας.

Καταβάλαμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να προσαρμόσουμε την κολεξιόν στις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

Δεν μπορούσαμε βέβαια να αγνοήσουμε την δυναμική επιστροφή κλασσικών χρωμάτων όπως το Λευκό, το Μαύρο και το Νίκελ, καθώς και τον ερχομό νέων χρωμάτων όπως η Κόκκινη λάκα, το Ιβουάρ, το Γκρι του τσιμέντου, το Πράσινο της άνοιξης, το Κίτρινο του καλαμποκιού, το Πορτοκαλί ματ και την Σκουριά . Έτσι λοιπόν αυτοί οι νέοι χρωματισμοί βρίσκουν εφαρμογή στις οικογένειες προϊόντων BILUX, TOB, BRIGITTE και OLIVIA.

1

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η χρήση των νέων χρωμάτων στην γκάμα των προβολέων για ράγα, που τους προσδίδει μια ακόμα πιο “αέρινη” και “λεπτεπίλεπτη” όψη.

23

Τα νέα χρωματικά φινιρίσματα επιτρέπουν πολλαπλές εφαρμογές των προϊόντων. Για παράδειγμα, τα συστήματα SNAKE, DOMINO και BRIDGE στην γκρι εκδοχή τους ενδείκνυνται για  τεχνικούς και λειτουργικούς χώρους, ενώ αντίθετα στο μαύρο και λευκό γυαλιστερό χρώμα γίνονται τόσο πολυτελή και έντονα ώστε να γίνεται εφικτή η χρήση τους σε χώρους με υψηλό διακοσμητικό και αισθητικό ύφος. Σε αυτούς τους χώρους, τα φωτιστικά σώματα, εκτός από το να εκπληρώνουν την χρηστική τους λειτουργία, πρέπει να συμβάλλουν στην διακόσμηση χωρίς όμως να την μονοπωλούν.

4

Όλα αυτά βρίσκ5ουν την τέλεια εφαρμογή τους στις μαύρες και λευκές εκδοχές της οικογένειας προϊόντων DOMINO. Σε αυτή την περίπτωση, η χρήση του μαύρου και λευκού Baydur προσδίδει στο προϊόν ένα χαρακτήρα πολυτέλειας και φινέτσας που ναεπιτρέπει την χρήση του σε χώρους όπου η  “ωμότητα” τουτεχνικού-αρχιτεκτονικού φωτισμού από γκρι αλουμίνιο συχνά δεν γίνεται αποδεκτή. Την τελική πινελιά έρχονται να δώσουν τα διακοσμητικά δαχτυλίδια σε ποικίλους χρωματισμούς. Προσαρμόστε το DOMINO  στις προσωπικές σας ανάγκες επιλέγοντας ανάμεσα σε ευφάνταστες χρωματικές αντιθέσεις ή διατηρώντας μια κομψή χρωματική ομοιομορφία.6

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τελευταία εξέλιξη της φιλοσοφίας DOMINO. Με την δημιουργία του MOD, ενός ιδιαίτερου σώματος από βαμμένο αλουμίνιο, συνδυάζονται σημαντικές φωτομετρικές επιδόσεις (ισχυρό φθόριο 2G11 & T5 με αλογόνο QR111) με ένα αισθητικό και διακοσμητικό αποτέλεσμα την αξία του οποίου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Η ανάγκη για την ύπαρξη φωτιστικών σωμάτων με σύγχρονη αισθητική αλλά και τεχνική λειτουργικότητα είναι ιδιαίτερα έντονη στο εσωτερικό μεγάλων κοινόχρηστων χώρων, που εν συντομία αποκαλούμε “Μεγάλες Επιφάνειες”.

Όλα τα μεγάλα αναρτώμενα σώματα, όπως τα ZERO, MOD, IO, LULU εμπνεύστηκαν και σχεδιάστηκαν έχοντας αυτό ως γνώμονα.

Πρόκειται για φωτιστικά “μεγάλου” μεγέθους (διαμέτρου 65 – 125 cm) με λαμπτήρες φθορισμού, που χάρη στην υψηλή αισθητική τους αξία, θα συμβάλλουν στο να γίνουν πιο ευχάριστες οι “Μεγάλες Επιφάνειες”.

7

Mέσα στην ενότητα Φωτισμός--Διακοσμητικός μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση των προι'οντων της Exenia και να κατεβάσετε τον νέο κατάλογο της Exenia 2013.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση και ευχόμαστε η προσπάθεια μας να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

 


Πίσω
prosfores enimerosi epikoinonia